Περιπολικό

 • Επίπεδο δυσκολίας
  Επίπεδο δυσκολίας
  εύκολο
 • Ηλικία
  Ηλικία
  7 έως 11 ετών
 • Θέμα
  Θέμα
  Ειδικές

Ιστορία:

Έχετε δει ποτέ περιπολικό να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης σας; Κάθε πόλη χρειάζεται τουλάχιστον ένα αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία φροντίζει για την ασφάλειά μας κάνοντας περιπολίες, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη και φροντίζοντας ώστε οι πολίτες να μην κάνουν παρανομίες. Η αστυνομία εμφανίζεται όποτε υπάρχει πρόβλημα, συλλαμβάνει τους κακοποιούς και διατηρεί την τάξη. Οι αστυνομικοί κυκλοφορούν στην πόλη με περιπολικά και επιτηρούν προσεκτικά τα πάντα, για να διασφαλίσουν ότι οι πάντες συμμορφώνονται με το νόμο. Εάν αντιληφθούν κάτι περίεργο, επεμβαίνουν και ερευνούν! Σήμερα, θα φτιάξουμε ένα περιπολικό, μερικούς αστυνομικούς και έναν κλέφτη από χαρτί.

Υλικά:

 • Εκτυπώστε τα έγγραφα
 • ένα χαρτονένιο κουτί δημητριακών

Εργαλεία:

 • Κόλλα Pritt Stick
 • Ψαλίδι

 

 

Βήματα:

Βήμα 1:

Κόψτε όλες τις εικόνες του περιπολικού.

Βήμα 2:

Παίρνουμε το κομμένο περίγραμμα του χάρτινου περιπολικού (εικόνα 1) και το κολλάμε στο χαρτονένιο κουτί δημητριακών. Περιμένουμε 30 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει η κόλλα.Κόβουμε το χάρτινο περιπολικό γύρω από το περίγραμμά του.

Βήμα 3:

Το διπλώνουμε κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών στο περίγραμμα του περιπολικού.

Βήμα 4:

Βάλτε αρκετή κόλλα στις προεξοχές κατά μήκος των πλευρών του περιπολικού και κολλήστε τις στα πλάγια, ώστε να φτιάξετε ένα σχήμα περιπολικού.

Βήμα 5:

Διπλώνουμε την εικόνα 2 σε σχήμα κουτιού. Έτσι, σχηματίζονται τα φώτα του περιπολικού. Με την κόλλα stick της Pritt, κολλάμε τα φώτα για να πάρουν το τελικό τους σχήμα στην οροφή του περιπολικού.

 

 

Βήμα 6:

Για να φτιάξετε τους αστυνομικούς, τους κλέφτες και τον αστυνομικό σκύλο (εικόνα 3), διπλώστε το κομμένο κομμάτι στη μέση και μετά διπλώστε τα χρωματιστά τμήματα προς τα μέσα, ώστε να φτιάξετε ένα τριγωνικό σχήμα. Βάλτε κόλλα Pritt για να κολλήσετε τη βάση στη θέση της.

Βήμα 7:

Και τώρα, ώρα να παίξουμε!

Έτοιμο!

Ελπίζουμε να διασκεδάσετε πολύ καταπολεμώντας το έγκλημα με το χάρτινο περιπολικό σας.

Δημοσιεύστε φωτογραφίες του περιπολικού στον τοίχο μας στο Facebook, στο "Pritt World".

Συμβουλές και κόλπα:

Αυτή είναι μια εκπληκτική κατασκευή για την κόλλα ροζ Pritt Stick