Ιστορία Pritt - Η δημιουργία μιας Παγκόσμιας Μάρκας

1969

Το 1969, η Henkel δημιούργησε την πρώτη κόλλα stick στον κόσμο μελετώντας την ευκολία περιστροφής και την ευχρηστία των κραγιόν. Έκτοτε, ο κόσμος της κόλλησης άλλαξε για πάντα - οι καταναλωτές είχαν επιτέλους στα χέρια τους μια καθαρή και άνετη μέθοδο κόλλησης! Η Henkel πούλησε πάνω από ένα δισεκατομμύριο κόλλες stick σε 121 χώρες, κάνοντας την Pritt μια πραγματικά παγκόσμια μάρκα.

1971

Το Pritt Stick κυκλοφορεί σε 38 χώρες.

1988


Κυκλοφορία του σχεδίου stick.

1995

Το 1995, η Henkel εξαγόρασε την επιχειρηματική δραστηριότητα της κόλλας roller. Υπό τη διοίκησή της ως η υπ’ αριθμόν ένα εταιρεία κατασκευής συγκολλητικών στον κόσμο, η Henkel επέκτεινε περαιτέρω τη σειρά προϊόντων roller προσθέτοντας νέα, μικρού μεγέθους και εργονομικού σχεδιασμού για τη διόρθωση και την κόλληση.

1999

Το 1999, η Henkel κυκλοφόρησε ένα προϊόν για "στεγνή" επισήμανση στην αγορά ως τη νεότερη προσθήκη στη σειρά roller της.

2000

Η Henkel ξεκίνησε το 2000 κυκλοφορώντας το διορθωτικό στυλό roller με τη μικρότερη διάμετρο για διορθώσεις σε ένα γράμμα ή ψηφίο.

Pritt History - The Building of a Worldwide Brand

2001

Η Pritt δεν είναι μόνο μια παγκόσμια μάρκα, αλλά το Μάρτιο του 2001 έγινε στην κυριολεξία μια "μάρκα του σύμπαντος"! Στις 17 Μαρτίου 2001, στις 09:23 ακριβώς, ένα πύραυλος Soyuz απογειώθηκε από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν μεταφέροντας ένα φορτίο με προϊόντα Pritt για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Εκεί, ο Ρώσος κοσμοναύτης Yury Usachev, διοικητής του σταθμού, δοκίμασε ο ίδιος τα προϊόντα Pritt. Υπό συνθήκες δύσκολης καθημερινής χρήσης με μηδενική βαρύτητα και άλλες ακραίες διαστημικές συνθήκες, η Pritt απέκτησε επισήμως την αποκλειστική σφραγίδα της "Ποιότητας που αντέχει στο διάστημα".

2003


Το 2003, η Henkel κυκλοφόρησε μερικά συναρπαστικά νέα προϊόντα: Το PowerPritt συνδυάζει την ισχύ μιας κόλλας πολλών χρήσεων με την πρακτική μορφή μιας κόλλας stick. Το No More Scissors είναι μια ταινία που δεν αφήνει ίχνη, με οδοντωτά άκρα ώστε να σκίζεται εύκολα με το χέρι. Το KidsArt είναι μια περιεκτική ποικιλία με προϊόντα χειροτεχνίας. Τέλος, τα νέα προϊόντα μας Refill Roller (για κόλληση και διόρθωση): είναι μικρότερα, καλύτερα και περιέχουν 17% περισσότερη ταινία.

2005

Η κυκλοφορία του Διορθωτικού Comfort Roller της Pritt επιτρέπει στον καταναλωτή να διορθώνει ακόμα και προς το πλάι.
Η σταθερή ανάπτυξη της σειράς προϊόντων Roller αποδίδει καρπούς: Το Διορθωτικό Comfort Roller επαναλαμβάνει την επιτυχία της Κόλλας Compact Roller της Pritt, νικήτριας στο διαγωνισμό καινοτομίας για το "Προϊόν της Χρονιάς" (FVKK). Χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του, το Διορθωτικό Roller της Pritt για διορθώσεις με πλάγια εφαρμογή κατέκτησε το βραβείο "red dot design award" για το 2005.

2009

Η Pritt κυκλοφορεί τη σειρά προϊόντων υγρής κόλλας που διατίθενται σε μπουκάλια. Το μοναδικό σχήμα του φιαλιδίου επιτρέπει τον εύκολο και ακριβή χειρισμό του προϊόντος για κάθε είδους χειροτεχνία.   

Pritt History - The Building of a Worldwide Brand

2010

Κυκλοφορία του ECOmfort Διορθωτικού Roller με κελύφη κατασκευασμένα κατά 89% από ανανεώσιμα υλικά. Κατέκτησε την τρίτη θέση στην έκθεση του Ανοβέρου το 2010 για την κατηγορία "Υλικό Βιολογικής Προέλευσης της Χρονιάς".
Το ίδιο έτος, η Pritt κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς προϊόντων Refill Roller με διορθωτικά roller κεντρικής και προς το πλάι εφαρμογής, τα οποία κατασκευάζονται σε ποσοστό περίπου 50% από ανακυκλωμένο πλαστικό.

2011

Η Pritt κυκλοφορεί το νέο "Best Pritt Stick Ever", το οποίο χάρη στη νέα του σύνθεση είναι πιο λείο και αφήνει λιγότερα ίχνη. Και το σημαντικότερο: είναι τόσο ισχυρό όσο και πριν!